Meedoen

U kunt uw school aanmelden en zo deelnemen aan het programma Afval op School. Voor totaal 140 scholen biedt het programma een (lokale) begeleider per school, gastlessen, workshops en producten ter ondersteuning van afvalscheiding. Houdt er rekening mee dat er voor het programma ongeveer 15 uur per schooljaar nodig is voor overleg met collega’s en begeleider, voor de monitoring en evaluatie en algehele organisatie op school. Hierin zijn de concrete activiteiten niet meegerekend.

Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wij nemen contact met u op.

Aanmeldformulier

Door het invullen van dit formulier bevestigt u de deelname aan het programma Afval op School. Daarna ontvangt u het bewijs van deelname.


Algemene verordening gegevensbescherming

In verband met de vernieuwde wetten rondom privacy (AVG) worden de bovenstaande gegevens alleen gebruikt door uitvoeringspartners van het leerprogramma Afval op School en alleen voor het leerprogramma Afval op School.
De gegevens worden bewaard in een database maar ze zullen verder niet gepubliceerd worden aan derden en kunnen op verzoek te allen tijde verwijderd worden. Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd, alleen de algemene gegevens van uw school.